Over mij

Even voorstellen

   

Ik ben Marianne Plat, 47 jaar oud en moeder van twee kinderen.  In juli 2011 heb ik Libracoaching opgericht. Vanuit mijn toenmalige functie als jobcoach merkte ik dat veel mensen thuis vastlopen en dan geen energie meer hebben om hun werk goed te kunnen doen. Dat heeft mij in eerste instantie gebracht bij de beslissing om mijn eigen onderneming op te zetten en mensen ook in de thuissituatie te gaan coachen. Ik haal hier veel voldoening uit.

Inmiddels is de coaching die ik bied uitgebreid naar coaching op het werk en coaching voor kinderen en jongeren.Naast mijn afgeronde opleidingen (Hbo Sociaal Juridische Dienstverlening, Post Hbo Jobcoaching, Post Hbo Kindercoaching en Opvoedcoaching) haal ik mijn kennis uit de ervaringen die ik in mijn werkzaamheden heb opgedaan.  En om niet stil te blijven staan volg ik op dit moment de opleiding tot toegepast psycholoog met als specialisatie kinderen en jongeren.

De functies die ik de afgelopen 15 jaar heb uitgeoefend (eerst een aantal jaren als reïntegratieconsulent, daarna jarenlang als jobcoach en sinds 2011 als zelfstandig coach) hebben mij de bagage gegeven die ik nu in het vak van coaching kan gebruiken. Ik heb gedurende deze jaren dan ook bijna wel met alle doelgroepen gewerkt.

Om kwaliteit te blijven waarborgen en mezelf te blijven ontplooien ben ik als coach aangesloten bij de Nederlandse Federatie  Gezondheidszorg, sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd en bezit ik het Kwaliteitskeurmerk zelfstandige in de zorg.

Als mens houd ik van humor, spontaniteit en sta ik positief in het leven, kijken naar mogelijkheden in plaats van wat niet lukt. Daarnaast ben ik van mening dat ieder mens uniek is en dat dit vooral zo moet blijven!