werkwijze

´╗┐Ieder kind is uniek´╗┐

Geen enkel kind is hetzelfde. Dit houdt in dat geen enkel traject hetzelfde zal zijn. Elk traject is dan ook maatwerk en gemaakt op basis van de behoeften van het kind

Elk traject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Want het belangrijkste is dat een kind zich veilig voelt tijdens de coaching. Er moet een klik zijn. Zonder klik wordt het lastig een kind vaardigheden aan te leren.


Na het kennismakingsgesprek bepaalt u als ouders samen met uw kind of er daadwerkelijk een coachingtraject wordt gestart. Indien dit het geval is volgt een intakegesprek. Het intakegesprek met ouders is op basis van vragenlijsten. Het intakegesprek met het kind middels een spel.  Het intakegesprek en de door ouders aangeleverde informatie vormt de basis van het coachingplan.

Aan een beeldenkonderzoek en een visuele screening gaat geen intakegesprek vooraf. Wel zal voorafgaand een informatief kennismakingsgesprek plaatsvinden. Voor dit kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht. 


Aangezien geen traject hetzelfde is, is het lastig hieronder tarieven te vermelden. Het staat u vrij vrijblijvend een kostenprognose of informatie op te vragen. U kunt dit doen door rechtstreeks een mail te sturen of het contactformulier in te vullen onder het onderwerp contact.