Coaching thuis

Vuurtoren

Je wilt heel graag je huisje netjes houden, maar weet eigenlijk niet waar en hoe je moet beginnen. Je hebt geen overzicht meer in je financiën en post ligt ongeopend in de kast.  Je komt bijna de deur niet uit, omdat je het spannend vind naar buiten te gaan. Je hebt totaal geen structuur in je dag. Je hebt te maken met allerlei instanties maar snapt er niets van. Slechts een paar voorbeelden waar je graag wat hulp bij zou willen hebben. Waar je een baken bij zou kunnen gebruiken die je de weg wijst. Libracoaching zou graag jouw vuurtoren willen zijn.

Voor wie?

Libracoaching biedt onder andere begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische problemen of een stoornis in het Autismespectrum.

WMO

Libracoaching heeft met de gemeenten Groningen/Ten Boer en de gemeente Midden-Groningen een contract voor het leveren van zorg in natura.

lees meer
Wlz

Voor mensen met een zorgzwaartepakket biedt Libracoaching begeleiding op PGB-basis vanuit de Wlz (Wet Langdurige Zorg).

lees meer
Werkwijze

De werkwijze van Libracoaching is in veel gevallen afhankelijk van de gemeente waarin je woont, maar elk mogelijk traject begint met een kennismakingsgesprek. Er moet een klik zijn. Zonder klik tussen zorgaanbieder en zorgvrager wordt begeleiden lastig.