vervolg coaching op het werk

Dit is natuurlijk slechts een voorbeeld, maar wel realiteit. Of wat als je bent uitgevallen met bijvoorbeeld een burnout en je gaat weer hervatten in je werk. Dat valt niet altijd mee. Verschillende vragen en twijfels komen dan naar boven: “Wat als het weer gebeurt, hoe kan ik dit voorkomen?”. “Wat moet ik wel doen en wat kan ik beter niet doen?”.

Alleen deze twijfels zullen al veel stress opleveren. Een coach naast de re-integrerende werknemer zou dan een oplossing kunnen zijn.

Samen wordt er dan gekeken naar de knelpunten. Wat gebeurde er voor uitval. Wat zijn de sterke punten van de werknemer en waar zitten eventuele valkuilen.

Libracoaching kijkt mee met de werknemer en werkgever. Door coaching op de werkplek, het afnemen van testen en geven van handvatten voor een succesvolle werkhervatting.

Libracoaching is er ook voor begeleiding naar ander werk. Samen met de werkgever en werknemer wordt gekeken naar de wensen en mogelijkheden. Testen en een sollicitatietraining kunnen deel uitmaken van een traject. Vervolgens wordt er samen met de werknemer naar passende functies gezocht en worden eventuele sollicitatiegesprekken voorbereid. Elk traject is anders en wordt afgestemd op de wensen van werkgever en werknemer. Na een kennismakingsgesprek met zowel werkgever als werknemer ontvangt de werkgever een vrijblijvende offerte.

Gedurende de trajecten zullen driemaandelijkse voortgangsrapportages worden opgesteld en aan het eind van het traject ontvangt de werkgever een eindrapportage.